Огромният интерес към Игра на доверие“ (ревю за филма вижте тук)

...
Огромният интерес към Игра на доверие“ (ревю за филма вижте тук)
Коментари Харесай

„Игра на доверие“ тръгва ексклузивно в стрийминг платформите

Огромният интерес към „ Игра на доверие “ (ревю за кино лентата вижте тук) го трансформира в желана продукция освен измежду българските заглавия, а и като заслужен противник на огромните блокбъстъри у нас. Затова още в първите седмици след формалната премиера на кино лентата на режисьора Мартин Макариев и многочислените прочувствени мнения от фенове за първи път родна продукция потегля извънредно във видеотеката на A1 Xplore TV. Световната процедура е да се дава повече опция и на по-широка аудитория да види настоящите заглавия, до момента в който те още са на гребена на публичния интерес.

Така от 21 април във А1 Видеотека, част от интерактивната телевизия A1 Xplore TV към този момент ще се предлага и „ Игра на доверие “ наред с богатата селекция от филми и сериали от българско и международно кино. Заглавието може да бъде наето за 48 часа на цена от 14,99 лева и да се гледа безграничен брой пъти.

С какво „ Игра на доверие “ в действителност завоюва доверието на публиката

Филмът е по действителна история от живота на Яна Маринова и нейната майка. Продукцията с детайли на трилър повдигна публичен диалог за насилието във всичките му форми – от домашното принуждение, от насилието, основано на пола, от насилието над дамите в обществото и насилието на обществото над обществото. Тази настояща и мъчителна тематика е разказана превъзходно с двете сюжетни линии – на майката Даниела (в ролята е Яна Маринова) и Елена (Луиза Григорова – Макариев - изявление с нея вижте тук).

Във второстепенните функции са дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева- София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев, Александър Димов. Епизодични функции имат и Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров.

Видеотеката на A1 Xplore TV предлага на клиентите богат избор от над 25 000 заглавия на филми и сериали от разнообразни жанрове. Благодарение на AI рекомендации, ТВ платформата „ учи “ и „ помни “ желанията на своите консуматори, предлагайки им наличие съгласно техните зрителски ползи.

 
Вижте по какъв начин Яна Маринова претърпя фотосите на кино лентата като втори катарзис
Снимки: Сергеев студио и Продуцентска къща СПИРИТ " />

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР